top of page

Ko tikėtis vestuvių dieną?


NETIKĖTUMŲ! Net jei viskas, rodos, preciziškai sustyguota iki tol. Tai gali būti smulkmena (tą akimirką atrodanti dramblio dydžio), tai gali būti didesnis rūpestis. Įkvėpkite. Iškvėpkite.


Geriausias patarimas nutikus netikėtumui - galvoti apie visą paveikslą, ne jo detalę. Ar problema lengvai išsprendžiama? Ar tai tikrai TAIP svarbu ir turi didelę įtaką? Ar svečiams vis dar smagu? O tau? O judviems? Jei į šiuos klausimus atsakėte, tuomet atsipalaiduokite. Mėgaukitės šventine diena ir nesijauskite nepatogiai deleguodami dramą išspręsti kam nors kitam.


Po vestuvių visi nesklandumai dažniausiai pasimiršta ir ilgainiui tampa smagia istorija, kurią miela prisiminti ir pasakoti.


VĖLUOTI! O taip. Dažnai planuojant dienos planą rekomenduoju palikti 10-20 minučių nenumatytiems atvejams - juk norėsis atsigerti, užkąsti, pasitaisyti makiažą ar šukuoseną, užtruks kelionė automobiliu.


Laiko rezervą turėti gerai, nes dažnu atveju, kur nors vėluojant, dienos scenarijus veikiamas domino efekto - visur tenka skubėti. Naudinga prieš vestuves paslaugų tiekėjams išsiųsti kontaktinių telefonų sąrašą, kad prireikus jie galėtų vieni su kitais susisiekti.

LIETAUS! Čia Lietuva, niekada negali žinoti ir sukontroliuoti oro. Tam rekomenduoju turėti permatomą arba didelį juodą skėtį. Net jei lietaus neprognozuoja, ramiau. Galbūt veikia kaip burtas, kad nelytų.


Vis vien lyja? Tai tik lietus. Konfeti iš dangaus! Viskas priklauso nuo požiūrio. Šokite lietuje, mėgaukitės savo diena! Negi lietus turi galią atimti iš jūsų džiaugsmą?

IŠSITEPUSIOS SUKNELĖS! Jei suknelė ilga, beveik neabejokite, jog jos apačia išsiteps. Jei diena lietinga - lygiai taip pat. Tai - smulkmena, kuri neturėtų gadinti nuotaikos! Jūs gyvenate, suknelė gyvena taip pat. Nuotraukose gana dažnai tai beveik nesimato, o svečiai ir artimieji temato jūsų šypsenas. Suknelę po šventės nesunkiai išvalysite valykloje, o nuomos salonai dažniausiai tai padaro už jus.


NUOVARGIO! Prastas miegas iš jaudulio prieš vestuves, ankstyvas kėlimasis, emocijų vandenynas, daugybė pabendrauti norinčių žmonių, neįprastas buvimas dėmesio centre, karštis, šaltis, alkis, jaudulys... Visa tai tikėtina vestuvių dieną. Tai tikrai tikrai išvargina, tad natūralu, jog bent trumpam norėsis atsikvėpti, laiko tik sau ar dviese.

MAGIŠKIAUSIAS MOMENTAS NUTIKS, KAI TO TIKĖSITĖS MAŽIAUSIAI. Akimirka tik dviese, kai jis priglaus ir į ausį pašnibždės tai, kas sutirpdys. Garsiai perskaitytas meilės laiškas. Tėčio apkabinimas. Geriausio vaikystės draugo ar draugės prisiminimų prisodrinta kalba. Tetos repo daina apie judviejų porą. Tai yra dalykai, dėl ko ši diena yra ypatinga. Apie jus, naują judviejų gyvenimo etapą. Mėgaukitės!


bottom of page