top of page

Poros fotosesija ežere (fotoistorija)


Svajojau nufotografuoti įsimylėjėlių porą vandenyje. Kai dėl poros fotosesijos man parašė Gabrielė, apie tokią idėją jai nedrąsiai užsiminiau. Sulaukiau toookio pritariančio entuziazmo! Tik pasiderinom aprangą ir jau po dienos bridom į Rėkyvos ežerą.


Penai vasarą pirmą kartą fotografavau vandenyje ir man pačiai tai buvo nauja patirtis! Dabar žiūriu į šią fotosesiją iš džiaugiuosi, kad viskas taip organiškai, natūraliai vyko. Kai fotosesijoje būna kokia nors veikla, minčių apie pozavimą nebelieka. Tiesiog būni veiksme ir toje būsenoje!

Pauliaus ir Gabrielės fotosesija buvo nuotaikinga, žaisminga, jausminga ir labai šlapia. Aš pati jaučiausi lyg ne fotografuočiau, o paslapčia žiūrėčiau kokio romantinio filmo sceną. Peržiūrėdama albumą kaskart vis naujai pamatau ir išsirenku labiausiai patinkančią nuotrauką iš šios fotosesijos. Galvoju, kokia buvo jos paslaptis?


Vienas ingredientų - tarpusavio chemija. Tiek mano ir poros, tiek jų abiejų ryšys. Sėkmingos fotosesijos kokteilio skoniui labai svarbus pasitikėjimas vienas kitu, atsipalaidavimas, nuoširdumas, emocijos. Jei pasitiki savo fotografo žvilgsniu ir matymu, kur kas lengviau būti momente! Nereikia nuolat įsitempus galvoti, ar gerai aš čia dabar atrodau. Nes atrodai ypatingai, matau tai! Vienas pats fotografas nesukurs stebuklų. Ryšys yra raktas.


Labai gera sutikti tuos žmones, kurie atradę mane pajuto artumą mano žvilgsniui ir man pačiai. Na, o visa kita, jau patirties, vietos, nuotaikos, šviesos ir spalvų magija.

Nori savo fotosesijos? Susisiekim!






bottom of page